Eroare a medicilor din Sibiu - Sârbul de la CSC Șelimbăr, Stefan Visic ajunge la operație

Sârbul Stefan Visic (25 ani), atacantul echipei CSC 1599 Șelimbăr urmează să fie operat de ligamente și va fi indisponibil în acest an.

Accidentat în amicalele din iarnă, Visic a efectuat la acea vreme un examen RMN, iar medicii din Sibiu l-au diagnosticat cu ruptură parțială de ligament. Doctorii au dat atunci asigurări că sârbul se va recupera prin kinetoterapie, nefiind nevoie de o intervenție chirurgicală, iar Visic a început un program intens de recuperare. Au trecut patru luni, dar atacantul resimte încă dureri, astfel că a repetat examenul RMN și pare destul de clar că este nevoie de o intervenție chirurgicală.

”Visic nu se simte deloc bine, va fi operat de ligamente. Medicii ne-au asigurat inițial că ruptura parțială de ligamente se reface prin kinetoterapie, dar nu a fost așa. Din păcate, am pierdut câteva luni, dacă s-ar fi operat atunci, l-am fi avut apt la startul sezonului viitor. Așa, se va opera acum și va lipsi până anul viitor. Visic era într-o formă foarte bună, echipa ar fi arătat mult mai bine cu el pe teren. Este un jucător de viteză, se pliază bine pe contraatac și se completa bine cu Gele” a spus președintele secției de fotbal de la CSC Șelimbăr, Remus Șerban.

CSC Șelimbăr l-a luat în vara trecută pe Ștefan Visic de la echipa de Liga 3, Someșul Dej, unde marcase 30 de goluri în 26 de jocuri. Imediat după transfer, Șelimbăr l-a împrumutat pe sârb la Progresul Spartac, de unde l-a readus în iarnă. Până a ajunge în România, atacantul a mai trecut pe la echipele Jedinstvo Banatsko (Serbia), SK Novohrad Lucenec (Slovacia), FK Pohronie (Slovacia),  FK Frydek-Mistek (Cehia) și FK Marcelova (Slovacia).

Ultima oră

Comentariul meu