Cristian Neguț, primul transfer pentru FC Hermannstadt - Primă de instalare de 25 mii euro pentru mijlocașul de la Chindia

Mijlocașul ofensiv Cristian Neguț (27 ani) de la Chindia este prima țintă a FC Hermannstadt, pentru sezonul următor.

După ce și-a atins obiectivul, salvarea de la retrogradare, FC Hermannstadt începe în forță campania de transferuri pentru sezonul viitor.  Astfel, conform Prosport, prima mutare a verii pentru sibieni va fi mijlocașul ofensiv Cristi Neguț, care urmează să sosească liber de contract de la Chindia.

”Ne vom despărți de foarte puțini jucători în vară. Vom face și transferuri, 4-5 jucători maxim” a anunțat acționarul majoritar al clubului, Ștefan Băcilă.

Mijlocașul Chindiei a fost convins de conducătorii lui Hermannstadt să semneze după ce i s-a oferit și o primă de instalare de 25.000 de euro. Neguț a evoluat pentru CFR Cluj timp de 6 luni, între ianuarie și iunie 2022.

Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Cristian Neguț a ajuns la Chindia Târgoviște în februarie 2016, după ce ultima dată jucase la ACS Urban Titu, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la CFR Cluj, echipă la care a stat doar cinci luni. În sezonul 2022-2023,  Neguț a jucat în 35 de meciuri pentru Chindia, a dat cinci goluri și a oferit 9 pase decisive.
Trupa din Sibiu se află în insolvență, i s-a aprobat planul de reorganizare, iar din cele 7 milioane de euro datorii a mai rămas cu aproximativ 500.000 de euro.

Cristian Neguț, primul transfer pentru FC Hermannstadt - Primă de instalare de 25 mii euro pentru mijlocașul de la Chindia

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică