bărbat de 69 de ani, lovit de o mașină pe constituției - era pe zebră
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe strada Constituției, din municipiul Sibiu, acolo unde un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Bulevardul Corneliu Coposu, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Roșia, a lovit un pieton, un sibian în vârstă de 69 de ani, care traversa strada Constituției pe trecerea pentru pietoni din apropierea intersecției sens giratoriu cu bulevardul amintit.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital. „Victima, un bărbat de 69 de ani a suferit un traumatism de șold drept și un traumatism de membru superior stâng. Echipajul SAJ a transportat bărbatul la UPU Sibiu în stare stabilă”, informează Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu