se închide piscina sunshine de la cisnădioara - vor fi construite două cabane în locul ei

Piscina Sunshine din Cisnădioara nu va mai funcționa de anul acesta. În locul ei vor fi construite două cabane care îi vor putea primi pe turiștii de la sfârșitul verii. 

În Sibiu, vremea caldă deja a început să se facă simțită, iar peste câteva săptămâni sibienii vor căuta locuri de relaxare și de răcorire. Anul acesta însă, la Cisnădioara, piscina nu se va mai deschide, iar în locul ei se vor construi două cabane. „Noi de anul acesta nu o să mai deschidem piscina pentru că ne reprofilăm. O să construim două cabane pentru închiriat, cu piscină proprie. Cam peste două săptămâni vor începe lucrările, iar la sfârșiul verii sper să terminăm. O să fie și o mică poveste la amândouă, o să fie frumos” ne-a spus Cosmin Pițu, proprietarul.

„Balada dintre dealuri”, povestea noilor cabane 

Motivul din spatele reprofilării este vremea, care în multe momente a stricat planurile celor ce dețin piscine. „Anul trecut sau acum doi ani am închis chiar în 15 august pentru că vremea a fost capricioasă și schimbătoare” ne-a mai spus proprietarul.

Cele două cabane care se vor construi vor asigura toate cele necesare pentru un sejur relaxant, dar vor avea și o poveste. „O să fie compusă din două case de lemn, una va fi A frame, iar cealaltă va fi în partea de jos, cea existentă. Una se va numi Casa Lunii, iar una se va numii Casa Soarelui. O să aibă două dormitoare plus un living, deci maxim 6 persoane. Fiecare cameră o să aibă baie proprie, terasă, ciubăr” ne-a spus Cosmin Ițu.

Ultima oră

Comentariul meu