oferte imbatabile la iony – anvelope 3+1 gratuit și kit de siguranță la promoție

Orice șofer responsabil știe cât este de important ca în mașină să existe tot timpul un kit de siguranță. În cazul unor incidente neprevăzute, un kit omologat poate salva vieți. Dacă încă nu îl aveți în mașină, ceea ce este o contravenție, Iony are soluția. La magazinele Iony, kit-ul complet de siguranță se găsește la un preț absolut imbatabil.

Kit-ul de siguranță IONY conține vestă reflectorizantă, două triunghiuri, extinctor, trusă sanitară, toate frumos așezate într-o geantă cadou, pentru a fi bine organizate, astfel încât șoferul să aibă acces la ele în cel mai ușor mod posibil.

Kit de siguranță, la promoție la Iony

Conform legii, kit-ul de siguranță este obligatoriu ca acesta să se afle în fiecare mașină. Pe lângă conducătorii auto care încă nu dețin un kit, mai sunt și șoferii cărora le-au expirat stingătorul sau trusa medicală. Cine nu respectă legea, în ce privește kit-ul de siguranță, poate fi amendat între 420 și 525 de lei, pe lângă cele patru sau cinci puncte de penalizare. Însă pentru a nu fi sancționați, ambele categorii de conducători găsesc la Iony cele mai bune soluții. La Iony găsești kit de siguranță cu doar 129, 9 lei, cea mai bună ofertă de pe piața din oraș.

”Tot timpul ne gândim la siguranța clienților noștri, dar și la sumele accesibile pentru a le satisface nevoile. Astfel, toate ofertele noastre chiar sunt de neratat! Iar în cazul kit-ului auto, cred că este cam cel mai mic preț de pe piață la ora actuală” declară Ioan Băra, managerul IONY Grup.

Dacă ultima dată când ai verificat kit-ul de siguranță ai văzut că trusa medicală a expirat sau dacă încă îți lipsește din mașină, pune siguranța ta și a celorlalți participanți în trafic pe primul loc cumpărându-l acum de la Iony. În magazinele Iony din Sibiu, veți găsi super kit-ul la super preț!

Oferta momentului la anvelope

Siguranța șoferilor nu ține doar de prezența kit-ului în mașină, de altfel extrem de importantă, ci și de calitatea anvelopelor. Imediat se apropie sezonul vacanțelor, iar drumurile lungi cer anvelope noi. La magazinele Iony se găsesc set-uri de anvelope nou-nouțe la prețuri avantajoase. Prețul noilor anvelope vă va uimi deoarece pe a patra anvelopă o veți primi GRATUIT!

Da, ați auzit bine! Cine are nevoie de anvelope noi de vară sau mixte, pentru a evita „bătăile de cap”, la Iony va plăti doar trei, pentru că a patra este gratis. Nici montajul lor nu costă, ci doar echilibrarea roților. Dacă vă sună tentant, Iony vă încurajează să vă faceți o programare pentru schimbul anvelopelor, pentru a nu sta la rând după alți șoferi sibieni care profită de ea!

Programul magazinelor IONY din Sibiu este următorul:

IONY Henri Coandă Nr.63 B – luni-vineri, 08:00-17:00

IONY Vasile Cârlova ( Ştrand ) – luni-vineri, 08:00-17:00.

 

Ultima oră

Comentariul meu