Ofertă din străinătate pentru Petrișor Petrescu - ”Este jucătorul nostru de suflet”

Cel mai vechi jucător de la FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu (29 ani) a primit o ofertă din străinătate și poate părăsi echipa la vară.

Surpriză la FC Hermannnstadt! Un club din străinătate este interesat să îl transfere pe Petrișor Petrescu, jucătorul sibian de 29 de ani. Conducerea clubului sibian mai are discuții pentru Opruț, Paraschiv și Mino Sota. ”Avem o ofertă din străinătate și pentru Petrișor Petrescu, el este jucătorul nostru de suflet. Avem discuții, pentru suma corectă, ne putem despărți de unii jucători. Dar, așteptăm să terminăm campionatul, apoi vom ști exact” a spus acționarul principal al clubului, Ștefan Băcilă.

Mijlocașul ofensiv Petrișor Petrescu este cotat la 400 mii euro pe siteul transfermarkt.com.  În acest sezon, mijlocașul de bandă a jucat în 37 de meciuri pentru FC Hermannstadt, reușind să marcheze două goluri. În cariera sa, Petrișor a mai evoluat la Voința Sibiu, FC Cisnădie și Academica Clinceni. Dacă se va transfera în vară în străinătate, ar fi prima experiență afară pentru mijlocașul sibian!

Ofertă din străinătate pentru Petrișor Petrescu - ”Este jucătorul nostru de suflet”
foto – liga2.ro

Ultima oră

Comentariul meu