Modernizarea Bazinului Olimpia intră într-o nouă fază - Se lansează licitația pentru lucrări

Lucrările de reabilitare la Bazinul Olimpia sunt cu un pas mai aproape de începere. În perioada ce urmează, licitația pentru acestea va fi urcată de MAI. 

Lucrările la Bazinul Olimpia din Parcul Sub Arini ar fi trebui să înceapă în a doua jumătate a anului 2022, moment în care au fost depuse actele pentru obținerea avizului de securitate la incendiu. După ce mai multe luni de zile, proiectul nu a mai avansat din cauza problemelor birocratice.

Citește și: Bazinul Olimpia intră din nou în modernizare – Investiția este de peste opt milioane euro, iar lucrările încep la vară

Modernizarea Bazinului Olimpia intră într-o nouă fază - Se lansează licitația pentru lucrări

Urmează să se lanseze licitația

Următoarea etapă în ceea ce privește modernizarea este lansarea licitație care se pare că se va întâmpla curând. „Urmează să fie urcată licitația, informațiile pe care le-am primit acum două săptămâni de la CNI. Urmează să încarce pe SEAP în perioada următoare, eu zic că săptămâna viitoare” spune Mara Darius, director la CSM Sibiu, club care administrează bazinul Olimpia.

Compania Națională de Investiții a alocat 130 de milioane de euro pentru construirea a 44 de bazine de înot pe întreg teritoriul României. Acestea sunt special dedicate uzului didactic, dar în afara orelor de program școlar pot fi utilizate de oricine. La Sibiu se va moderniza radical bazinul Olimpia, iar lucrările ar putea dura maxim doi ani.

Citește și: Undă verde pentru modernizarea Bazinului Olimpia – Proiectul va fi reaprobat și vor începe lucrările

Ultima oră

Comentariul meu

Publică