biletele pentru finala cupei româniei de la sibiu, epuizate în câteva ore - doar sepsi și u cluj mai au
DCIM/101MEDIA/DJI_1794.JPG

Biletele  pentru finala Cupei României dintre Sepsi Sf. Gheorghe și U Cluj de la Sibiu, puse la vânzare online pentru publicul general au fost epuizate miercuri, în doar câteva ore. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal pe siteul oficial. Singurele bilete rămase pentru această partidă sunt cele pentru fanii celor două finaliste. Vânzarea acestora se realizează doar prin intermediul celor două cluburi care vor disputa finala, pe 24 mai, de la ora 20.30.

”Va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiții fotbalistice din țara noastră se va disputa în inima țării, la Sibiu, oraș aflat la câțiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 și cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediții” se arată pe siteul oficial al FRF.

FC Hermannstadt a fost eliminată în sferturile cupei de U Cluj, chiar la Sibiu, scor 1-2.

Înaintea finalei de pe 24 mai va avea loc și ultimul act din Cupei ”Liga de Tineret”. De la ora 14.00, pe Stadionul Municipal se vor întâlni Farul Constanța și FCSB. Biletele la finala juniorilor costă 10 lei și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Ultima oră

Comentariul meu