raul opruț, în echipa ideală a etapei - ”a fost implicat din plin în ambele faze de joc”
Fundașul stânga de la FC Hermannstadt, Raul Opruț a fost ales în echipa ideală a etapei a 7-a din Superligă, desemnată de către analiștii de la Liga Profesionistă de Fotbal.
Așa cum au obișnuit după fiecare etapă, specialiștii de la Liga Profesionistă de Fotbal au întocmit marți echipa ideală a etapei a 7-a din Superligă, care cuprinde meciurile de play-off și play-out. Printre cei 11 jucători aleși se regăsește și internaționalul de la FC Hermannstadt, Raul Opruț.
Iată descrierea făcută lui Opruț pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal: ”Raul Opruţ (FC Hermannstadt / 25 de ani) – A consumat multă energie pe durata partidei. A fost implicat din plin în ambele faze de joc” se arată pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
FC Hermannstadt a remizat luni, scor 0-0 cu FC U Craiova 1948, după o prestație bună, în special în prima repriză. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a îndepărtat de zona locurilor de baraj la șase puncte, cu două etape înainte de final și nu mai are emoții în privința menținerii în Liga 1.
raul opruț, în echipa ideală a etapei - ”a fost implicat din plin în ambele faze de joc”

Ultima oră

Comentariul meu