elevii implicați în accidentul dintre două autocare, de la hula bradului, au fost externați 

Un accident între două autocare a avut loc, la sfârșitul lunii aprilie, mai exact, în data de 26 aprilie, pe DN1, în zona Hula Bradului. La momentul respectiv echipajele sosite la fața locului au transportat 25-30 de copii la spital.

În urma accidentului dintre cele două autocare de la Hula Bradului, mai mulți elevi au ajuns la spital cu traumatisme minore și diferite contuzii. Mai mult, trei minori, în vârstă de 15 ani și una în vârstă de 17 ani, au acuzat dureri cervicale. Aceștia au fost transportați și internați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.(DETALII AICI)

Cei trei elevi internați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu au fost externați în stare bună, a declarat pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, dr. Ioana Mătăcuţă.

Citește și: UPDATE FOTO: Accident cu două autocare la Hula Bradului – Nouăzeci de copii implicați – S-a activat Planul Roșu de Intervenție

În accidentul de la Hula Bradului au fost implicate două autocare școlare în care se aflau 86 de minori și 7 adulți. În data de 26 aprilie, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ultima oră

Comentariul meu