video foto fc hermannstadt, remiză albă cu craiova - sibiul rămâne matematic în superliga 1!

În etapa a șaptea din play-out, FC Hermannstadt a remizat luni, pe noua arenă din Sibiu, 0-0 cu FC U Craiova și trupa lui Măldărășanu a obținut punctul pentru menținerea în Superligă. Sibienii au acumulat 28 de puncte, cu șase mai multe decât ocupanta primului loc de baraj, UTA Arad.

După 20 de minute de tatonare, Sibiul a început să devină extrem de periculoasă, a avut acțiuni ofensive de calitate și a ratat ocazii în cascadă. În minutul 23, Balaure a șutat din careu, însă portarul Gurău a avut o intervenție de excepție. Peste doar două minute, după o centrare de pe dreapta, Iancu șterge mingea cu capul, care trece puțin pe lângă poartă. Paraschiv deposedează un adversar în careu, șutează puternic, dar Gurău respinge. Tot Paraschiv trage pe lângă, după ce Iancu a insistat bine și a recuperat o minge în preajma careului advers.

video foto fc hermannstadt, remiză albă cu craiova - sibiul rămâne matematic în superliga 1!

După pauză s-a jucat pe o ploaie torențială, care a afectat calitatea jocului. Paraschiv a șutat în minutul 58, dar portarul oaspeților, R. Popa, intrat după pauză a blocat. Jocul a fost lipsit de ritm și de faze legate până la final. Doar FC Hermannstadt a încercat să forțeze, însă Paraschiv a dat cu capul peste poartă.  În minutul 85, după un corner, Duarte a reluat singur din 6 metri, dar pe lângă, în singura ocazie mare a oltenilor. Spre final, Sibiul s-a năpustit în atac, Babic a reluat peste, dar tabela nu s-a mai mișcat.  Sibiul a jucat mai bine, a dominat, dar s-a terminat 0-0, un rezultat care apropie ambele echipe de obiectiv.

video foto fc hermannstadt, remiză albă cu craiova - sibiul rămâne matematic în superliga 1!

Echipa lui Măldărășanu este pe locul 10, cu șase puncte avans față de primul loc de baraj, ocupat de UTA Arad . Trupa de pe malul Cibinului a scăpat matematic de retrogradarea directă, dar și de locurile de baraj.video foto fc hermannstadt, remiză albă cu craiova - sibiul rămâne matematic în superliga 1!

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Balaure (Bărbuț 80), Biceanu (Alhassan 71), Sota, C. Popescu (Oroian 80) – G. Iancu (Limaj 71),  Paraschiv (Babic 90+2). Antrenor: Marius Măldărășanu

 

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu