surprize în lanț la astra, la noaptea muzeelor - concert cu damian drăghici și lansarea noului logo

Muzeul ASTRA a pregătit pentru Noaptea Muzeelor de anul acesta activități interactive, concerte de poveste și multe alte surprize atât pentru sibieni, cât și pentru curioșii care vor să vadă Muzeul în aer liber pe timpul nopții.

Muzeul în aer liber din Pădurea Dumbrava își deschide din nou porțile publicului larg cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”. Sibienii vor putea participa la o serie de activități și concerte în seara de sâmbătă, 13 mai. De la ora 18:00 până la ora 22:00 vor avea loc activități cultural educative. La Centrul ASTRA pentru Patrimoniu vor avea loc vizite ghidate până la ora 21:00.

Surprizele se țin lanț la Muzeul ASTRA, anul acesta fiind reluate concertele din Noaptea Muzeelor. Noutăți sunt așteptate și la Casa Artelor din Piața Mică de la ora 16:00 până la ora 22:00, unde sibienii vor putea participa la diverse ateliere.

„În primul rând, anul acesta reîncepem de Noaptea Muzeelor concertele specifice în muzeu. Lansăm și noul brand al muzeului și vrem ca publicul să îl înțeleagă. În al doilea rând, avem echipe mixte de specialiști ai muzeului, în restaurare, conservare, în muzeografie și educație muzeală, dar și în marketing. La scenă va fi concert Damian Drăghici și este superb să vizitezi noaptea muzeul ASTRA. Mai mult decât atât, avem câteva surprize pregătite și la Casa Artelor ca lumea să înțeleagă ce se va întâmpla pe viitor”, spune directorul Muzeului ASTRA, Ciprian Ștefan.

Tot la Muzeul în Aer Liber, de la ora 20:30, pe scena de pe lac va urca Kosta – DJ Set, de la 22:00 Damian & The Brothers și de la 23:00 Funky Drop -DJ Set.

Citește și: Programul complet al evenimentelor la Noaptea Muzeelor în Sibiu – Sinagoga Evreiască, deschisă în premieră publicului și concert Damian Drăghici & Brothers pe scena de pe Lac

 

Ultima oră

Comentariul meu