măgura câștigă cu baia mare și urcă pe locul 8 în clasament

Măgura Cisnădie s-a impus duminică, pe teren propriu 26-24 (16-9) cu Minaur Baia Mare și a urcat pe 8 în clasamentul Ligii Florilor.

Sibiencele au început mai bine, au condus cu 4-0 în minutul 6, iar Minaur a marcat primul gol abia în minutul 9. Baia Mare a avut o sclipire și a egalat, 5-5 în minutul 15, apoi s-a prăbușit. Cu turcoaica Caliskan în zi de grație și cu Pașca în formă excelentă între buturi, echipa lui Alex Weber avea un avans consistent la pauză, scor 15-9.  Măgura nu a slăbit ritmul până în minutul 44, când conducea cu 22-13.  Minaur a controlat ultimul sfert de oră și pas cu pas, a redus din diferență. Cisnădia nu a tremurat nicio clipă pentru victorie, iar la final s-a impus cu 26-24.

Echipa sibiană a urcat două locuri în clasament și a ajuns pe 8, având 29 de puncte din 24 de meciuri. Pentru Cisnădie urmează un joc facil, în deplasare, cu ultima clasată, Galați.

Măgura: M.Pașca, Măzăreanu – Iskit Caliskan 11, Gariaeva 5,  Guarieiro, Bardac 3, Mitrache 1, Roșu 1, Tomescu 1, Neagu 1, Gjorgjijevska, Jlezi.

măgura câștigă cu baia mare și urcă pe locul 8 în clasament

Ultima oră

Comentariul meu