fc hermannstadt pregătește deja sezonul viitor - claudiu rotar: ”am prelungit înțelegerile jucătorilor aflați la final de contract”

Finanțatorul echipei FC Hermannstadt, Claudiu Rotar spune că remiza de luni, de la Sibiu, 0-0 cu FC U Craiova 1948 a adus liniște pentru finalul de play-out din Liga 1. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu are șase puncte avans față de locurile de baraj, ocupate de Chindia și UTA.

”Era foarte important să nu pierdem cu FC U Craiova 1948. Ne-am propus să batem sau, în cel mai rău caz, un egal, ceea ce am reușit. Ne-au ajutat și celelalte rezultate indirecte, ne-au ușurat misiunea” a declarat Claudiu Rotar.

Acționarul grupării sibiene a pus șampania la rece și spune că lucrurile s-au liniștit pentru FC Hermannstadt pe final de play-out. ”Suntem în proporție de 99, 99%  rămași în Liga 1. Am discutat cu jucătorii care erau la final de contract, și-au dat acordul să rămână la echipă, marți îi anunțăm. Măldărășanu a făcut performanță, când toți ne dădeau primii retrogradați, dar, dacă nu era acea depunctare, noi eram mult mai sus. Eu sunt convins că va rămâne și Măldă. Este normal ca antrenorii buni să fie căutați și de alte echipe” a mai spus Claudiu Rotar, administratorul firmei Natur House, un brand cu origini sibiene, dezvoltat la nivel național.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu