accident în lanț pe calea turnișorului - o femeie a fost lovită de o mașină

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident în lanț produs pe Calea Turnișorului din municipiul Sibiu. Mai multe mașini au intrat în coliziune, iar o femeie a fost acroșat de una dintre ele. 

Potrivit polițiștilor, trei mașini au fost avariate. De asemenea, o femeie a fost surprinsă în coliziune.

„În timp ce depășea o coloană de autovehicule pe direcția Calea Șurii Mici – Șoseaua Alba Iulia, un brașovean în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer a ieșit din coloană pentru a vira la stânga. Acest autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Șelimbăr, a fost proiectat într-un alt turism oprit la marginea părții carosabile, exact în momentul în care o femeie încerca să coboare de la volan. Aceasta din urmă, o sibiancă în vârstă de 56 de ani, a suferit vătămări corporale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident în lanț pe calea turnișorului - o femeie a fost lovită de o mașină

Femeia a fost transportată la spital. „O femeie în vârstă de 56 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la gleznă. Aceasta a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu