Sibianul Marcel Manea, aur Campionatul European de culturism din Spania - ”Sper să termin competiția tot pe primul loc”
Sibianul Marcel Manea a câștigat duminică medalia de aur la Master Man`s Bodybuilding. 
Marcel Manea a devenit campion european la Master Man`s Bodybuilding, în proba de 90 kg, din cadrul Campionatului European de Culturism și Fitness. Competiția se dispută în aceste zile la Santa Susana – Spania și la startul ei s-au regăsit peste 1200 sportivi din 44 țări.
Manea va mai participa și la alte probe la competiția de la Santa Susana și speră să adune și alte medalii strălucitoare. ”Valoarea aurului înseamnă mult, muncă, sacrificii și în viață să îți dorești să fii mereu pe primul loc. Familia este în spatele acestui aur, fără susținerea familiei, niciodată nu o să reușești ceva în viață. Îi mulțumesc soției mele, pentru că mă suportă. Nu e ușor să suporți un culturist, mai ales în ultimele zile. Acum așteptăm openul, perechile, seniorii, mai am competiții, sper să îl termin tot așa. Hai România, mult succes, felicitări celor care sunt implicați, staff-ul Federației, domnului președinte și tuturor celor care ne susțin” a spus Marcel Manea.
A început culturismul în anul 1995 la CSS Șoimii, în perioada 2002-2008 a concurat pentru Activ Fitness, iar din anul 2008 a fost legitimat la Power Gym Mediaș. De un an, sportivul a reușit să pună bazele propriului său club de culturism, ACS Fitness Manea, unde vrea să atragă cât mai mulți copii.
Marcel Manea nu se află la primul titlu de campion european, în anii trecuți el a mai primit astfel de premii în cadrul competițiilor de culturism. Polițistul local sibian practică bodybuilding de 25 de ani.
Sibianul Marcel Manea, aur Campionatul European de culturism din Spania - ”Sper să termin competiția tot pe primul loc”

Ultima oră

Comentariul meu