marius măldărășanu a lămurit lucrurile - ”nu am avut nicio discuție cu fc u craiova. îmi doresc să rămân la sibiu”

După ce presa centrală a speculat că este dorit de Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948, antrenorul Sibiului Marius Măldărășanu a lămurit lucrurile. Tehnicianul nu are nicio ofertă de la FC U Craiova și își dorește să continue la FC Hermannstadt, așteptând mai întâi salvarea matematică a echipei de la retrogradare.

”Am citit, am văzut în ziare, sunt debordant de sincer, ca o glumă, poate nu sunt atât de sincer cu soția cum sunt în fața camerelor, când dau declarații, eu spun ceea ce cred. Nu știu dacă există un interes, cu mine nu a vorbit absolut nimeni. Într-adevăr au fost trei discuții în iarnă, când a fost acea depunctare, din alte direcții, doar discuții, tatonări, în funcție de o eventuală decizie a mea, dar din partea domnului Mititelu nu a fost nicio discuție. Nu cred că acele știri fac bine clubului lor și antrenorului Nicolo Napoli, să vezi în ziare că se vorbește de alți antrenori, poți pierde vestiarul, sau poate jucătorii se gândesc la fel de fel de lucruri. Nu știu ce va fi, mai sunt trei etape, sunt focusat aici, îmi doresc să rămân, chiar îmi doresc, dar vreau să fiu liniștit, cum cred că își doresc toți din Sibiu, patroni, conducători jucători, suporteri. Dar, mai avem trei etape” a spus Marius Măldărășanu.  Tehnicianul are pe masă oferta de la clubul sibian, așa cum a anunțat recent președintele grupării, Dani Coman.

FC Hermannstadt va juca luni, de la ora 16.30, cu FC U Craiova 1948, în meci contând pentru etapa 7 din play-out-ul Superligii. Cu un succes luni, pe noua arenă din Sibiu, FC Hermannstadt își asigură matematic rămânerea în primul eșalon. În acest moment, trupa de pe Cibin are cinci puncte avans față de Chindia (care are un joc mai mult disputat) și șase lungimi de UTA.

Ultima oră

Comentariul meu