inter sibiu s-a despărțit de antrenorul călin moldovan - daniel tătar va conduce echipa în finalul sezonului

După ce a ratat obiectivul a promova în Liga 3, Inter Sibiu s-a despărțit de antrenorul Călin Moldovan, interimar fiind numit Daniel Tătar, cel mai experimentat jucător din lot. 

În cel mai atractiv meci al etapei 21, Inter Sibiu s-a impus cu 2-0 în deplasare, cu Voința. Surpriza Interului a fost pe bancă, unde s-a regăsit cel mai experimentat jucător din lot, Daniel Tătar, jucător venit în iarnă. ”Ne-am despărțit de Călin Moldovan și l-am numit interimar pe Daniel Tătar. Până în vară, Tătar va conduce echipa, apoi vom vedea” a spus președintele clubului, Teodor Birț.

La debutul ca antrenor, Daniel Tătar a reușit sâmbătă o victorie, 2-0 cu Voința. El va avea ca obiectiv locul 2 în Liga 4 și câștigarea fazei județene a cupei.  ”Ne-am adaptat bine la teren, nu era ușor de construit, suntem o echipă care pasează mai mult. Ne dorim să câștigăm toate meciurile rămase, venim după jocul pierdut cu Mediaș și nu mai avem șanse la primul loc. Suntem o echipă bună, jucăm de plăcere și să jucăm fotbal. Este destul greu după asemenea meci, aveam așteptări foarte mari de la partida cu Mediaș, toți am plecat dezamăgiți, este dureros să pierzi asemenea joc, dar fotbalul îți oferă mereu încă o șansă. Nu mai avem șanse la primul loc, dar suntem câțiva jucători cu experiență și îi adunăm și pe ceilalți lângă noi” a spus Daniel Tătar pe pentru pagina de facebook a Voinței Sibiu.

ACS Mediaș  s-a impus cu 8-0 în disputa cu Unirea Miercurea Sibiului și a păstrat avansul confortabil de 6 puncte de Inter Sibiu. Au marcat pentru medieșeni: S. Bîrsan (3), S. Zomant, A. Cîrstean (2), Potor și A. Bîrsan.

Echipa pregătită de Dumitru Solomon a scăpat în câștigătoare în Liga 4, după succesul în derbyul de la Sibiu, cu Inter și acum se pregătește de barajul de promovare cu Gheorgheni (Harghita).

FC Avrig a făcut și ea spectacol și s-a impus cu 8-0 în disputa cu Tălmaciu și rămâne în cursa pentru titlul de vicecampioană.

 

inter sibiu s-a despărțit de antrenorul călin moldovan - daniel tătar va conduce echipa în finalul sezonului

Ultima oră

Comentariul meu