cel mai mare concert de trap din sibiu are loc pe 13 mai - nane, rava și amuly concertează la backyard

Cel mai mare concert de muzică trap va avea loc în doar câteva zile, la Sibiu. Artiști renumiți vor face sâmbătă, 13 mai, între orele 20:00 – 01:00, un show incendiar pe scena de la Backyard

Primul eveniment muzical de amploare dedicat generației Z din Sibiu se va desfășura în mai puțin de o săptămână. Tinerii, respectiv fanii muzicii trap, sunt așteptați să se distreze pe cele mai tari hit-uri ale celor trei artiști români consacrați – Nane, Rava și Amuly.

Artiștii vor concerta în premieră la Sibiu, datorită celor de la Backyard. Atmosfera se anunță a fi una plină de energie și muzică în trend. „Vibe-ul” petrecerii va fi unul dinamic, la fel ca toate petrecerile marca genZ, care vor urma la Backyard.

cel mai mare concert de trap din sibiu are loc pe 13 mai - nane, rava și amuly concertează la backyard

Nu rata concertul momentului – Biletele sunt limitate

Biletele sunt puse la vânzare cu prețul de 150 lei. Cei care au achiziționat bilete până în data de 12 mai, vor beneficia de un voucher de 50 lei. Acestea pot fi achiziționate online.

Important de menționat este faptul că accesul este permis persoanelor 16+. Generația Z cu vârste cuprinse între 16-18 ani va putea intra doar pe baza unei declarații semnate de către părinți, care va fi disponibilă în curând.

Mai multe detalii, găsiți pe – pagina oficială de facebook – GenZ.

 

Ultima oră

Comentariul meu