update spitalul județean a reziliat contractul cu firma care asigura mâncarea pacienților - super mama este noul furnizor de hrană

Spitalul Județean Sibiu a anunțat că a reziliat contractul cu firma care asigura mâncarea pacienților, Super Mama devenind noul furnizor de hrană în regim de catering pentru pacienții internați și medicii de gardă.

Update 

Cătălin Dobrotă, administratorul restaurantelor Super Mama, a declarat că inițiativa a venit din partea conducerii spitalului.

“Spitalul a cerut ajutorul, noi am putut să-l dăm, l-am dat!
Suntem onorați de faptul că managementul spitalului a cerut ajutorul nostru. Am putut interveni rapid pentru a ajuta spitalul să treacă peste o criză,  situație care este clar, provizorie, sperăm cât mai scurtă. Nu ştim care sunt motivele pentru care firma furnizoare a renunțat dar credem că pacienții nu ar trebui sa aibă de suferit. Şi noi ne dorim ca spitalul să organizeze licitația cât mai curând şi fie ca cel mai bun să câştige.

Ca urmare, conducerea spitalului a acționat rapid cu scopul de a preveni o situație de criză și a ajuns la un acord cu reprezentații S.C. Bliss S.R.L. (n.a. – Super Mama) care va furniza hrana pacienților, începând cu prânzul de azi”, a declarat administratorul Super Mama, Cătălin Dobrodă.

Știre inițială

Pentru asigurarea serviciilor servicii de preparare și transport hrană, spitalul va încheia un contract prin negociere fără publicare prealabilă, care va fi valabil până la organizarea unei noi licitații.

„Asigurarea hranei pacienților în cele mai bune condiții a fost și va fi în continuare o prioritate pentru SCJU Sibiu. Pe fondul problemelor și disfuncționalităților identificate în relația cu firma furnizoare a serviciilor, am căutat soluții alternative, tocmai pentru a fi pregătiți în eventualitatea unei astfel se situații și le mulțumim partenerilor de la Super Mama, pentru deschidere și disponibilitate. Sprijinul pe care l-am primit a fost decisiv în rezolvarea acestei situații și suntem convinși că această schimbare va îmbunătăți atât calitatea produselor pe care le primesc pacienții cât și modalitatea de servire”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.

Ultima oră

Comentariul meu