șelimbăr pierde cu miercurea ciuc și termină grupa de play-out pe locul 2

CSC Șelimbăr a pierdut ultimul meci din acest sezon al Ligii a 2-a, sâmbătă, la Rm. Vâlcea, 1-3 cu Miercurea Ciuc.

Sibienii au mers la Rm. Vâlcea cu gândul la victorie, care i-ar fi adus primul loc în Grupa A din play-out, iar tehnicianul Claudiu a mizat pe echipa standard folosită în acest an. După 25 de minute de tatonare, Șelimbărul a avut primele ocazii prin Luca și Cărăruș. Ciucanii au deschis însă scorul în minutul 32, după o eroare în defensiva sibienilor, când Richard Jelena înscrie din 7 metri. În minutul 40, Miercurea Ciuc se desprinde, după reușita lui Peter Gal-Andrezly, care înscrie cu un șut bun, de la 14 metri. În finalul reprizei, sibianul Monea este ținut în careu și se dictează penalty, iar căpitanul I. Năstăsie transformă, relansând meciul.

Trupa lui Niculescu a presat în startul părții secunde, iar Voicu și Gele au ratat ocazii mari de egalare. Miercurea Ciuc a fragmentat însă jocul și s-a apărat bine, astfel că eforturile Șelimbărului nu au dat roade. Fundașul Lumbu este eliminat în minutul 90, după ce a faultat în postură de ultim apărător, la 17 metri de poartă. Din lovitura liberă acordată, Apro a înscris, stabilind scorul final, 3-1.

Astfel, FK Miercurea Ciuc câștigă  bătălia pentru locul 1 din Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu Șelimbăr. Echipa lui Claudiu Niculescu a încheiat sezonul pe locul 2 în play-out, locurile 9-10 în final. Călăreții roșii vor mai face antrenamente și săptămâna următoare, după care vor intra în vacanță.

CSC Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Ad. Voicu (Ursu 60), Lumbu, Natea, Al. Luca (Buzan 46), Fl. Mitrea, Monea (Vișa 86), Cărăruș (Răducioiu 39), I. Năstăsie, Gele. Antrenor: Claudiu Niculescu

șelimbăr pierde cu miercurea ciuc și termină grupa de play-out pe locul 2

Ultima oră

Comentariul meu