foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați

„Piața de Biciclete”, o acțiune inedită în Sibiu, oferă șansa sibienilor să vândă sau să cumpere obiecte de care nu mai au nevoie din diverse motive. Sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 10:00, terenul de baschet din Parcul Tineretul s-a umplut cu obiecte, cele mai multe destinate copiilor, puse la vânzare.

Mai mulți sibieni s-au înscris la „Piața de Biciclete”, prin urmare în decursul zilei de astăzi îi așteaptă pe cei interesați să achiziționeze biciclete, trotinete, role sau haine la prețuri avantajoase. Copiii, alături de părinți și-au amenajat frumos stand-urile cu produse astfel încât să le vândă. Mulți dintre ei deja știu ce vor să își cumpere cu banii strânși din vânzări, dar tot la fel de mulți încă nu s-au gândit, ci doar speră să vină cât mai mulți clienți.

„Am venit la acest târg pentru a reînnoi lucrurile nefolositoare, în special cele care au rămas mici, copiii crescând. E mai bine să le valorificăm și pe sume mai mici decât să stea în pod degeaba și, în schimb, să luăm lucruri folositoare pentru vârsta actuală. Prețurile le-am gândit în funcție de ce am mai văzut pe site-urile de vânzări, precum Olx sau altele. O trotinetă care acum în magazine este 399 lei, noi cerem pe ea 200, 250 lei. Au venit oameni, s-au interesat de prețuri și am și vândut o mini bicicletă fără pedale. Sperăm să vină și mai mulți clienți”, spune Călin Albu, unul dintre părinții care participă la târg.

foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați

Biciclete, trotinete, role și haine de vânzare

Mulți dintre părinți au fost aduși de copii la târg. Tiberiu a venit să vândă trotinete, căști și o bicicletă. „Nu mai avem nevoie de ele pentru că acum am mai crescut. Nu prea știu ce să îmi iau în schimb”, spune băiețelul.

La un alt stand, Martina, o fetiță de doar câțiva anișori și-a aranjat frumos hainele care i-au rămas mici și acum vrea să le dea mai departe. „Este puțin dezamăgită, până acum a vândut două lucrușoare. Îi place ideea să împartă și să ofere, din acest motiv m-a întrebat dacă putem da și ceva gratis. Aș dori să se facă mai des astfel de târguri, în ideea reciclării”, spune Alexandra Bedetti, mama fetiței.

foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați

George este unul dintre adolescenții care au venit în căutarea unei biciclete. „Vreau să îmi cumpăr o bicicletă pentru că eu mi-am vândut-o pe a mea și  acum vreau să găsesc un model mai bun. Aș vrea o bicicletă până în 1500 lei”, spune tânărul.

La bazar se găsesc biciclete cu prețuri cuprinse între 400 lei, 1600 lei, trotinete cu puțin peste 100 lei, căști pentru copii cu 35 lei, respectiv 45 lei și obiecte vestimentare, toate la prețuri negociabile.

foto video târg de biciclete, trotinete și haine în parcul tineretului - copiii, cei mai entuziasmați

Acțiunea inedită s-a realizat în cadrul proiectelor Agendei Comunității cofinanțată de Primăria Sibiu – Piața de biciclete și altele. Aceasta face parte din programul „Laboratorul de Mobilitate Urbană Durabilă” și este o modalitate bună de a încuraja mobilitatea, dar și antreprenoriatul în rândul copiilor.

Ultima oră

Comentariul meu