accident grav pe valea avrigului - o fetiță de patru ani și o femeie, transportate la spital
Sursa foto: Info Trafic Sibiu

Un accident grav a avut loc sâmbătă, 6 mai, pe Valea Avrigului. În urma accidentului, o fetiță de patru ani și o femeie au fost transportate la spital.

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DJ 105F, pe Valea Avrigului. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse pe direcții opuse, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Prahova și un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din mașina pe care o conducea bărbatul, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot din mun. Mediaș, precum și vătămarea corporală a unei fetițe în vârstă de 4 ani, din celălalt autoturism, ambele victime fiind transportate la spital conștiente.Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea accidentului. Nu sunt înregistrate mari probleme de trafic”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

accident grav pe valea avrigului - o fetiță de patru ani și o femeie, transportate la spital

De asemenea, la locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și una de primă intervenție, au intervenit de urgență pe Valea Avrigului, la un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule. O femeie în vârstă de 53 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, cu multiple traumatisme și durere toracică.
De asemenea la fața locului a intervenit și un echipaj SAJ, potrivit Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU.

 

Ultima oră

Comentariul meu