tinerii din sibiu, încurajați să își antreneze mintea la gamespot poker club - singura sală licențiată de poker din județ!

De mai bine de zece ani, în România, pokerul nu mai este privit ca un joc de noroc, ci drept un sport. Jucătorii trebuie să aibă numeroase calități pentru a putea câștiga, calități pe care le pot dobândi, de asemenea, exersând cel mai popular joc de cărți din lume. În poker e nevoie de răbdare, concentrare, abilități matematice, disciplină, analiză, deprinderi pe care tinerii le pot învăța în singura sală licențiată din Sibiu – Gamespot Poker Club de pe strada Gimnasticii, nr. 39A.

Actori, sportivi și matematicieni celebri joacă Poker pentru a-și antrena mintea, pentru a se concentra mai bine, cât și pentru a se relaxa. Pokerul este considerat de către cunoscători un joc al minții datorită abilităților pe care jucătorii trebuie să le aibă, dar și pe care le pot dobândi jucând regulat.tinerii din sibiu, încurajați să își antreneze mintea la gamespot poker club - singura sală licențiată de poker din județ!

Din punct de vedere matematic și analitic, în poker înveți cum să aplici teoria probabilităților. La fel ca în multe alte jocuri sportive, în poker trebuie să știi cum să citești oamenii. Pokerul te învață cum să alegi și să aplici psihologia pentru că este esențial să îi înțelegi pe ceilalți jucători. Se poate spune, deci, că pokerul este un profesor extraordinar.

Club de Poker în Sibiu

În poker, la fel ca în orice alt sport, îți poți descoperi adevărata vocație. Cel mai important este să ieși din tiparele desenate înainte de alții și să nu îl mai privești ca pe un joc de noroc, fiindcă nu asta este. Poker-ul are reguli, antrenori și arbitrii, fiind un sport în care nu trebuie să investești decât ambiție și voință dacă vrei să faci performanță.tinerii din sibiu, încurajați să își antreneze mintea la gamespot poker club - singura sală licențiată de poker din județ!

Datorită faptul că poker-ul a intrat în legalitate, s-au putut înființa inclusiv asociații sportive care să îl promoveze. Un club de poker, cum este Texas Hold’Em Gamespot din Sibiu, reprezintă un mediu relaxat și mai puțin intimidant pentru a-ți face debutul la joc. Tocmai de aceea, la sala de pe strada Gimnasticii, începătorii sunt bineveniți. „Clubul își dorește practicarea acestui sport în legalitate și într-un cadru gândit special pentru el, comod și profesionist. Clubul are un program accesibil iubitorilor acestui sport și organizează campionate sportive de toate tipurile și pentru toate gusturile”, spun reprezentanții Gamespot Poker Club Sibiu.tinerii din sibiu, încurajați să își antreneze mintea la gamespot poker club - singura sală licențiată de poker din județ!

Sibiul este un oraș turistic, iar acest lucru se simte inclusiv în clubul Gamespot. Turiștii străini sunt deschiși să meargă la o sală unde pot juca poker, într-un mediu organizat, sigur, fiscalizat, sub monitorizarea unor angajați cu experiență în domeniu. Tinerii sibieni care doresc să își dezvolte anumite abilități se pot alătura clubului și chiar sunt încurajați să o facă deoarece aici vor avea parte de o atmosferă confortabilă și sigură.

Cinci zile pe săptămână, clienții Gamespot Poker Club pot participa la evenimente mici și medii, însă periodic, lunar/ bilunar, se organizează turnee de mare anvergură, la care participă atât sibieni, cât și jucători din județele limitrofe și chiar din întreaga țară.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook – Gamespot Poker Club.

Ultima oră

Comentariul meu