dani coman are încă emoții pentru evitarea barajului - ”dacă învingem pe fc u craiova 1948, sunt șanse mari să ne îndeplinim obiectivul”

Cu trei etape înainte de finalul play-out-ului Superligii, FC Hermannstadt are cinci puncte avans față de primul loc de baraj, ocupat în acest moment de Chindia. Dacă Târgoviște câștigă meciul de acasă cu Petrolul, lupta pentru evitarea locurilor de baraj se încinge teribil pentru ultimele două runde.

FC Hermannstadt se poate salva matematic dacă va învinge luni, pe noua arenă din Sibiu, disputa cu FC U Craiova 1948, iar Chindia și UTA nu își câștigă partidele pe care le au în aceeeași etapă.  Trupa lui Marius Măldărășanu ar avea un final de play-out liniștit cu trei puncte în jocul cu oltenii.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman spune că are încă emoții pentru ca trupa lui Măldărășanu să evite locurile de baraj. ”Am avut emoții mereu pentru menținerea în Superligă, îmi doream să nu pierdem la Arad, era important să nu cedăm acolo, dar jocul a trecut, acum este tardiv să ne mai gândim. Urmează meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să îl câștigăm, pentru a avea liniște pe final de play-out. Emoții sunt în continuare, echipa nu este încă salvată de la baraj. Dacă învingem pe FC U Craiova 1948, sunt șanse mari să ne îndeplinim obiectivul, de peste 90%”

Șeful clubului sibian știe detaliul care poate face diferența în disputa cu oltenii. ”Trebuie ca jucătorii să conștientizeze importanța jocului, să intre pe teren așa cum au făcut-o la alte meciuri, să se dăruiască total și atunci avem șanse mari să câștigăm luni” a mai spus Dani Coman.

Partida FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948, din etapa 7 din play-out-ul Superligii se va disputa luni, 8 mai, de la ora 16.30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

dani coman are încă emoții pentru evitarea barajului - ”dacă învingem pe fc u craiova 1948, sunt șanse mari să ne îndeplinim obiectivul”

Ultima oră

Comentariul meu