Vremea la Sibiu - Nu vă uitați umbrelele acasă, joi se anunță ploi
FOTO arhivă

Locuitorii din Sibiu sunt avertizați să fie pregătiți pentru o zi cu vreme schimbătoare, pe 4 mai, când sunt prognozate ploi și temperaturi în scădere. Vremea va fi predominant înnorată, iar temperaturile vor fi cuprinse între 17 grade Celsius ziua și 8 grade Celsius noaptea. În plus, se așteaptă un vânt cu o viteză de 11 km/h, care poate face temperaturile resimțite să fie și mai scăzute.

Dacă vremea în vacanța prelungită a fost perfectă pentru grătare la Sibiu, situația pare să se schimbe. Temperaturile scad joi, 4 mai, ajungând la 16 grade. Nici ploile nu se lasă așteptate, iar vântul va fi și el prezent cu rafale de până la 28 km/h. Noaptea se înseninează, iar temperaturile vor ajunge la 8 grade.

Este important să nu uitați umbrelele acasă și să fiți pregătiți pentru ploi. În special, turiștii care se vor afla în zona Păltiniș sau la Bâlea Lac trebuie să fie precauți și să aibă la îndemână echipament adecvat, deoarece se prognozează ploi sau lapoviță și temperaturi scăzute. La Păltiniș, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, în timp ce la Balea Lac se va înregistra o temperatură maximă de doar 2 grade Celsius și o minimă de -3 grade Celsius.

Astfel, vremea va fi în general instabilă în Sibiu și în zonele montane din apropiere, iar oamenii trebuie să fie pregătiți pentru schimbările bruște de temperatură și ploile de scurtă durată.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică