Tendințe tehnologice care vor transforma jocurile de cazinou în 2023

Pe fondul progresului tehnologic și al reglementărilor mereu în schimbare, industria de gambling s-a menținut pe creștere, trend ce va continua și în 2023. SUA au rămas cea mai mare piață a jocurilor de cazinou din lume, cu un venit de 54,9 miliarde de dolari în 2022, iar China s-a clasat pe locul al doilea pe piața de jocuri video, generând venituri anuale de aproximativ 44 de miliarde de dolari.

Se estimează că piața de iGaming va atinge 260 de miliarde de dolari până în 2027, la o rată de creștere anuală de 7.1%. 2023 va fi un an interesant pentru industria cazinourilor și a jocurilor prin prisma noilor tehnologii implementate, dar haideți să vedem ce aduce nou acest an.

Cazinourile online vor domina

Ultimii ani au fost provocatori pentru cazinourile terestre. Instabilitatea economică și problemele pandemice au provocat o scădere a numărului de jucători din cazinourile stradale. În schimb cazinourile online, precum și Casino7 se bucură de succes și înregistrează o creștere importantă de peste 15% de la an la an, ceea ce arată că jocurile de noroc, ca și alte sectoare, câștigă tot mai mult teren în online.

Jocurile live cu dealeri reali

Confortul și comoditatea jocurilor digitale cu dealeri reali s-au dovedit a fi o combinație promițătoare. O serie de dezvoltatori au lansat jocuri cu dealer live în 2022, iar 2023 va aduce în cazinourile online din toată lumea și mai multe astfel de jocuri. Totodată, dezvoltarea tehnologiilor avansate de realitate virtuală (VR) vor contribui și mai mult la creșterea jocurilor cu dealer live .

Realitatea virtuală poate decola

În 2023 așteptăm apariția cazinourilor cu VR. Unele cazinouri digitale oferă deja jucătorilor șansa de a se alătura unui mediu virtual. Cu toate acestea, majoritatea platformelor sunt încă la început și oferă câteva jocuri cu VR. Jucătorii nu sunt încântați de realitatea virtuală din cauza echipamentelor scumpe, dar pe măsură ce tehnologia va evolua și va fi implementată în tot mai multe industrii, cu siguranță și prețul echipamentelor va scădea.

Blockchain și criptomonede

Integrarea Blockchain și criptomonede în cazinourile online este privită cu ochi buni de jucători. În ciuda faptului că se află încă în faza de dezvoltare, criptocazinourile sunt considerate a fi o opțiune mai sigură în comparație cu jocurile de noroc clasice. Acest lucru se datorează nivelului de securitate oferit de tehnologia blockchain. Prin urmare, se estimează că mai multe cazinouri digitale vor oferi tranzacții cripto în 2023.

Pariurile e-Sport vor continua să prospere

După ce a câștigat în popularitate în ultimii ani, e-sporturile continuă să prospere. Cheia creșterii a acestei industrii constă în construirea de relații de succes între operatori și comunitatea e-Sport în general. Oamenii aleg să parieze, indiferent dacă vorbim de sporturile clasice sau e-Sport.

Inteligența Artificială își face intrarea în iGaming

Fiecare industrie culege beneficiile inteligenței artificiale (AI), iar jocurile de noroc nu fac excepție. Integrarea AI și Machine Learning (ML) în platformele digitale de jocuri promite totul, de la o experiență îmbunătățită a utilizatorului până la un joc foarte adaptat.

Inteligența artificială îmbunătățește în mod continuu industria jocurilor de noroc prin semnalarea activităților suspecte, protejând firmele de activități frauduloase și de sancțiuni mari de neconformitate. Astfel, AI va continua să sporească legitimitatea jocurilor de noroc în 2023. Totodată, chatboții cu AI schimbă fundamental modul în care platformele digitale comunică cu jucătorii.

Industria de gambling cu siguranță se va adapta la noile tehnologii, iar jucătorii se vor bucura de noi experiențe de joc, mult mai complexe, mai distractive și dinamice.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică