video foto roberts blumbergs, resemnat după semifinala pierdută cu oradea - ”sprijinul fanilor a fost extraordinar”

Letonul Roberts Blumbergs a revenit pe parchet după accidentarea suferită în meciul patru al seriei cu CSO Voluntari, când a suferit o entorsă. Letonul s-a pregătit în ultimele zile la jumătate din capacitate, dar a intrat pe teren joi, în al treilea joc din semifinala cu CSM Oradea, din Sala Transilvania, pierdut de sibieni, scor 68-78.

video foto roberts blumbergs, resemnat după semifinala pierdută cu oradea - ”sprijinul fanilor a fost extraordinar”

„A fost foarte dificil după ce am pierdut primele două jocuri la Oradea. A fost greu pentru mine și pentru noi ca echipă să încercăm să obținem această victorie. Dacă eram toți sănătoși, cred că aveam o șansă foarte bună să luptăm împotriva Oradiei și rezultatele ar fi fost foarte diferite, în opinia mea. Atmosfera din Sala Transilvania a fost excelentă, trebuie să le mulțumesc tuturor fanilor prezenți. Sprijinul fanilor a fost extraordinar și noi îl apreciem foarte mult” a declarat letonul.  Acesta a evoluat joi  de 23 de minute și a adunat 9 puncte și 6 recuperări.

CSU Sibiu a pierdut, scor 0-3 semifinala cu CSM Oradea, mare favorită la câștigarea titlului. Joi, în Sala Transilvania, CSU a pierdut al treilea joc din serie, 68-78 și va juca finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin cu învinsa din cealaltă semifinală, U Cluj – Rapid București.

Ultima oră

Comentariul meu