FC Hermannstadt a scos la vânzare online biletele pentru jocul cu FC U Craiova 1948 - Din 7 mai, se găsesc bilete și la Stadionul Municipal
Clubul FC Hermannstadt a scos la vânzare online biletele pentru disputa cu FC U Craiova 1948, din etapa 7 din play-out-ul Superligii, care se va disputa luni, 8 mai, de la ora 16.30.
FC Hermannstadt a menținut prețul biletelor la jocurile din play-out: 20 lei la peluze, 40 lei la Tribuna 2, 50 lei la Tribuna 1 și 500 lei la loje.
Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .
Din 7 mai, vor fi scoase la vânzare și bilete la casele de tichete de la noua arenă din Sibiu. Programul casei de bilete de la Stadionul Municipal din Sibiu va fi următorul:
Duminică, 7 mai: 12:00-18:00
Luni, 8 mai: 11:00-17:00
Elevii și studenții au reducere 50%
Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% în sectoarele D2, D3, D4, în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces ( D2, D3/D4).
Clubul FC Hermannstadt  vă aduce  la cunoștință că, pe lângă preturile biletelor sau abonamentelor afișate, pot exista și costuri adiționale, cum ar fi: cost de livrare (în cazul in care veți solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (în cazul în care veți opta pentru încheierea unei asigurări de bilete) sau cost procesare Bilete.ro. Prin cumpărarea unui bilet sau abonament de pe site-ul www.bilete.ro, cumpărătorul se obligă să respecte regulile de participare și acces la eveniment, precum și termenii și condițiile de pe  site-ul Bilete.ro.

FC Hermannstadt a scos la vânzare online biletele pentru jocul cu FC U Craiova 1948 - Din 7 mai, se găsesc bilete și la Stadionul Municipal

Ultima oră

Comentariul meu

Publică