Dani Coman susține reînființarea echipei satelit din Liga 3 - ”Zotincă ar fi cel mai îndreptățit să conducă echipa”

FC Hermannstadt intenționează să reînființeze din vară echipa a doua, la un an după ce clubul sibian a refuzat invitația de a juca din nou în Liga 3, de unde retrogradase.

Președintele clubului sibian, Dani Coman susține ideea de a avea din nou echipă ”satelit”, pentru da șansa juniorilor de perspectivă să crească duin punct de vedere valoric. ”Suntem în discuții pentru a reînființa echipa a doua, dar nu am luat încă o decizie finală, o vom face în scurt timp. Avem destui jucători care sunt împrumutați la alte echipe, îi aducem înapoi și împreună cu juniorii care ne pot ajuta în viitor pentru echipa mare, putem alcătui un lot care să facă față la Liga a III-a” a spus Dani Coman.

În vara lui 2022, după ce FC Hermannstadt a revenit în prima divizie, clubul a renunțat la ”satelit”, după ce acesta a retrogradase în Liga 4 la finalul play-out-ului Seriei 5 în Liga 3. Ulterior, echipa Hermannstadt 2 a fost invitată de Federație să continue pe locurile rămase libere, dar a refuzat.

Președintele FC Hermannstadt spune că primul nume vizat pentru banca tehnică a echipei ”satelit” este Dorin Zotincă, cel care a condus ”satelitul” și în urmă cu un an și care deține licența Pro.  ”Cel mai îndrepățit este Zotincă, dar vom vedea zilele următoare. Clar este un antrenor foarte bun, este din Sibiu, este respectat de toată lumea. Eu am mare încredere că poate crește nivelul  jucătorilor tineri, dacă le oferim condiții pentru progres” a mai spus Dani Coman.

Dani Coman susține reînființarea echipei satelit din Liga 3 - ”Zotincă ar fi cel mai îndreptățit să conducă echipa”

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică