Analiză - Sufocați de scumpiri, românii nu mai lasă bacșiș la restaurante
FOTO ARHIVĂ

 În 2019, nu mai puțin de 90% dintre românii din marile centre urbane lăsau bacșiș la restaurant. Acum, după pandemie, doar 50% dintre români mai lasă bacșiș atunci când ies în oraș.

Potrivit unui studiu Hospitality Culture Institute, după o perioadă definită de pandemie, criză energetică și financiară, război la graniță și creștere a inflației, doar 50% dintre români mai lasă bacșiș atunci când ies în oraș, anunță Mediafax.

Atunci când vine vorba de locația HoReCa preferată, 93% dintre români apreciază calitatea produselor, 90% apreciază calitatea servirii, iar 85% apreciază diversitatea produselor.

Pe de altă parte, doar 45% dintre români sunt interesați ca restaurantul preferat să propună diverse oferte și discounturi sau ca prețurile produselor să fie mai mici decât cele practicate de competitori.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică