Spitalul Județean, Spitalul de Psihiatrie și cel de Pneumoftiziologie primesc bani prin Agenda Sănătății a Primăriei Sibiu
foto: arhivă

Primăria Sibiu a introdus, de anul trecut, o nouă „agendă” pe lângă cele deja existente, și anume „Agenda Sănătății”. La fel ca și anul trecut, trei spitale aflate în subordinea Consiliului Județean vor primi finanțare pentru proiectele depuse. 

Trei spitale din subordinea Consiliului Județean vor primi bani prin Agenda Sănătății a Primăriei Sibiu. Sumele nu au fost anunțate deocamdată, însă proiectele depuse de Spitalul Județean au primit cel mai mare punctaj. Fondurile vor fi alocate pentru finisaje interioare și înlocuirea tâmplăriei pe secțiile Obstretică-Ginecologie și Diabet, pentru finisaje interioare și tâmplărie pe secția Cardiologie, pentru lucrări de reparații pe secția Cardiologie 2 și pentru lucrări interioare în corpul 2 pe etajele 4 și 5. Pentru cele patru proiecte depuse, SCJU Sibiu a primit 93,4 puncte, respectiv 93 de puncte. 

Spitalul de Pneumoftiziologie a cerut fonduri pentru proiectul „Creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacienților”, iar Spitalul Clinic de Psihiatrie a cerut bani pentru a face investiții în infrastructura spitalului în vederea creșterii capacității de diagnosticare. 

Spitalul Județean, Spitalul de Psihiatrie și cel de Pneumoftiziologie primesc bani prin Agenda Sănătății a Primăriei Sibiu

Anul trecut, după ce spitalele din subordinea Consiliului Județean au primit finanțare prin Agenda Sănătății a Primăriei Sibiu, s-au iscat o serie de discuții în rândul consilierilor.

Citește și: Stanciu de la PSD, despre investițiile făcute de Primărie în spitalele din subordinea CJ – „Facem o Agendă a Sănătății cu dedicație”

Ultima oră

Comentariul meu

Publică