plângere depusă la poliție de tatăl copilului rănit la păstrăvăria tatu din sadu - se fac cercetări

Un copil s-a accidentat duminică, 30 aprilie, la locul de joacă de la Păstrăvăria Tatu Sadu. O bară de metal a căzut pe mâna băiețelului de 9 ani după ce acesta s-a prins de ea. În urma incidentul copilul s-a ales cu o fractură gravă la mână, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Întâmplarea nefericită de la Păstrăvăria Tatu Sadu a fost urmată de internarea copilului la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu. Cristian Dan s-a arătat nemulțumit de modul în care reprezentanții păstrăvăriei au gestionat situația și pentru că i s-a reproșat că nu a cumpărat nimic de la locație și că, pe deasupra, face scandal (DETALII AICI). Prin urmare, bărbatul a depus plângere la Poliția Sibiu.

„Vă informăm că, în cursul zilei de 2 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, a fost înregistrată o plângere în legătură cu aspectele prezentate, urmând ca, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, să fie desfășurate cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, conform competenței”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citește și: FOTO Accident la locul de joacă de la Păstrăvăria Tatu Sadu – Copil rănit după ce o bară i-a căzut peste braț

 

 

Ultima oră

Comentariul meu