elicoptere militare survolează de mai multe ore sibiul - armata ne liniștește. nu sunt motive de panică

Sibienii au putut observa miercuri, 3 mai, în jurul orei 11:00 două elicoptere militare care au zburat pentru mai multe minute deasupra orașului. A reprezentat un exercițiu pentru studenții de la AFT.

Zborul cu elicopterul a reprezentat un exercițiu realizat de studenții din anul trei de la Facultatea de Științe Militare, din cadrul Academiei Forțelor Terestre. Exercițiul a avut mai multe etape, însă principalul scop recunoașterea zonei unde își desfășoară activitatea.

elicoptere militare survolează de mai multe ore sibiul - armata ne liniștește. nu sunt motive de panică elicoptere militare survolează de mai multe ore sibiul - armata ne liniștește. nu sunt motive de panică elicoptere militare survolează de mai multe ore sibiul - armata ne liniștește. nu sunt motive de panică

”Este vorba despre două elicoptere care participă la procesul de instruire al studenților români și străini de la Academia Forțelor Terestre. Elicopterele fac parte dintr-un exercițiu, o etapă de pregătire a studenților din anul 3 de la specialitatea militară Leadership Militar de la Facultatea de Științe Militare, din cadrul Academiei Forțelor Terestre. Au fost două aterizări la Academia Forțelor Terestre, îmbarcarea studenților și deplasarea către poligonul de instrucție. Survolul s-a realizat pentru recunoașterea zonei unde se desfășoară acțiunile militare de instruire. Este un scenariu tactic”, potrivit spune locotenentul colonel Daniel Dorobanțu, șeful biroului Secretariat de la AFT.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu