Antoche este incert pe final de sezon la FC Hermannstadt - Gabi Iancu revine rapid la antrenamente
Doi dintre jucătorii importanți de la FC Hermannstadt, Paul Antoche și Gabi Iancu nu au putut evolua în jocul de marți, de la Arad, din etapa 6 din play-out-ul Superligii.
Lui Gabi Iancu i-a expirat suspendarea de două etape, dictată după a primit cartonaș roșu în jocul cu Chindia, când s-a  înjurat cu unul dintre fanii echipei gazdă, imediat după ce fusese schimbat. Atacantul nu a putut însă reveni pe teren în jocul de la Arad, pentru că a suferit o întindere la antrenamente. Iancu este așteptat să revină în programul de antrenamente al echipei în această săptămână și probabil va fi apt de joc pentru următorul meci, la Sibiu, pe 8 mai, cu FC U Craiova 1948.
În schimb, la fundașul Paul Antoche se prognozează o absență ceva mai îndelungată, de câteva săptămâni.  Antoche are probleme musculare și este incert pentru finalul acestui sezon. În situația lui, rămâne de văzut dacă conducerea clubului va apela la celebra Marijana Kovacevici din Belgrad, așa cum s-a procedat în urmă cu o lună, când Florin Bejan a fost refăcut în timp record după o ruptură musculară.

Ultima oră

Comentariul meu