video sibiul pierde primul meci în play-out. fc hermannstadt, înfrântă dintr-un penalty la arad

FC Hermannstadt a întrerupt marți seară o serie de șapte jocuri consecutive fără înfrângere și a pierdut la Arad, 0-1 cu UTA, în meci din etapa 6 de play-out în Superligă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Prima repriză a fost una echilibrată, fără ocazii la vreuna din porți. După pauză, în minutul 48, mingea îl lovește în mână pe Mino Sota în careul sibian și după consultarea VAR, centralul a dictat penalty. Roger a înscris cu un șut plasat, deși Letica a fost pe minge. Oaspeții au avut singura fază mai periculoasă în minutul 69, când șutul lui Opruț a fost respins de portarul gazdelor.

Apoi, meciul a fost întrerupt minte bune, după ce puștiului de la UTA, R. Pop i s-a făcut rău pe teren. Ambulanța a intrat de urgență pe gazon și i-a acordat câteva minute îngrijiri lui Pop. Colegii lui Rareș au făcut un scut uman în jurul adolescentului, pentru ca televiziunile să nu poată reda imagini cu acesta, însă tânărul și-a revenit în ambulanță. Jocul s-a reluat și Letica a salvat în minutul 81, când a deviat de sub bară șutul lui Anton, de la 25 de metri.

video sibiul pierde primul meci în play-out. fc hermannstadt, înfrântă dintr-un penalty la arad

Altfel, trupa lui Măldărășanu a fost foarte apatică în atac, unde nu a reușit să pună presiune la poarta arădeană. În prelungiri, arădenii au mai trimis o dată mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sibiul suferă la Arad primul eșec în play-out, după un meci slab, în care a arătat ca o echipă cu gândul la vacanță. FC Hermannstadt este pe locul 10 și mai are cinci puncte avans față de primul loc de baraj, cu trei etape înainte de finalul play-out-ului. Echipa sibiană ar putea scăpa de emoții dacă câștigă etapa viitoare, pe Stadionul Municipal, celor de la FC U Craiova 1948.

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Sota Mino, Alhassan (Biceanu 51) – Balaure (Bărbuț 65), Limaj (Babic 65), C. Popescu (Oroian 90) – Paraschiv.

video sibiul pierde primul meci în play-out. fc hermannstadt, înfrântă dintr-un penalty la arad

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu