șoc în fotbal - messi, suspendat de psg pentru indisciplină

Starul argentinian Lionel Messi a fost suspendat două săptămâni din lotul echipei PSG, după ce a zburat la Riad, fără a avea acordul clubului.

După eșecul din ultima etapă de campionat, 1-3 cu Lorient, Messi a zburat în Arabia Saudită, pentru o întâlnire de afaceri. Antrenorul Christophe Galtier le anulase luni jucătorilor ziua liberă și programase o ședință de pregătire.  Lionel Messi și-a programat de multă vreme vizita în Arabia Saudită și știa că va avea câteva zile libere după meciul lui PSG cu Lorient. Acestea au fost însă anulate de tehnician, după eșecul dezamăgitor cu Lorient.

Messi încă nu a fost înștiințat în mod oficial de această decizie și așteaptă motivarea. Dacă suspendarea rămâne valabilă, starul argentinian va rata meciurile de  campionat cu Troyes și Ajaccio.

Suspendarea lui Lionel Messi vine cu două luni înainte de momentul în care contractul argentinianului cu PSG va expira. Părțile nu au reușit până acum să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii, iar Barcelona încearcă să îl readucă. Clubul catalan nu pare a avea însă posibilitatea să-l aducă pe argentinian, din rațiuni financiare.

Ultima oră

Comentariul meu