sibian dat dispărut de iubită, găsit spânzurat într-o cabană lângă avrig

Un sibian în vârstă de 33 de ani a fost găsit, luni seara, spânzurat într-o cabană din apropiere de orașul Avrig. Bărbatul, pe nume Stoia Ionuț Cătălin, era dispărut din data de 29 aprilie. Iubita lui este cea care a anunțat polițiștii după ce nu a mai primit niciun semn de la el. 

Sibianul a fost dat dispărut în data de 30 aprilie de către concubina lui. Acesta a anunțat poliția și a declarat că Ionuț Cătălin Stoia a plecat încă din 29 aprilie din localitatea Cârtișoara, într-o direcție necunoscută, și nu a mai revenit la domiciliu. 

Polițiștii au început imediat căutările. Familia spera ca bărbatul să nu fi pățit nimic însă luni, în jurul orei 17:00, el a fost găsit decedat. Sursele Ora de Sibiu spun că bărbatul s-a spânzurat într-o cabană din zona Avrigului. 

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei. „Din primele cercetări efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că decesul ar fi survenit ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu