update paznicul unui magazin din sibiu, bătut de un hoț – clienții l-au imobilizat până a venit poliția
FOTO: arhivă

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reținut de polițiști după ce, în 1 mai, a intrat într-un magazin din Sibiu, a furat două sticle de băuturi alcoolice și l-a bătut pe paznicul care l-a luat la întrebări. Clienții care au văzut întreaga scenă l-au imobilizat până când oamenii legii au venit la fața locului. 

UPDATE

La data de 2 mai, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar împotriva tânărului în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„La data de 1 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 1 mai, agentul de pază al unui magazin din municipiul Sibiu l-ar fi surprins pe tânărul în cauză în timp ce încerca să părăsească incinta având asupra sa două sticle de băuturi alcoolice pe care nu le-ar fi plătit. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi lovit pe paznic în mod repetat, fiind imobilizat ulterior de către persoanele prezente în magazin.

Agentul de pază a suferit vătămări corporale care necesită aproximativ 8 zile de îngrijiri medicale. Prejudiciul, în valoare de 116 lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii presupusului agresor, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu