întâlnire interactivă cu fermierii din județul sibiu la cristian pe tema întreținerii pajiștilor
Foto: unsplash.com

Directia pentru Agricultură Judeteană Sibiu, în colaborare cu Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie Cristian, organizează joi, 4 mai 2023, de la ora 9:00, o întâlnire interactivă cu fermierii din județul Sibiu, având ca temă “Întreținerea pajiștilor, de la teorie la practică”. Evenimentul va avea loc la sediul I.C.D.M. Cristian, situat pe strada I nr. 21, în localitatea Cristian, județul Sibiu.

Participanții la întâlnire vor include reprezentanți ai Directiei pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie Cristian, Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajiști Brașov și Mecomag Holding Brașov.

Programul evenimentului va începe cu primirea invitaților la ora 9:00, urmată de deschiderea întâlnirii și prezentarea Directiei pentru Agricultura Judeteana Sibiu la ora 9:15. În continuare, la ora 9:45, va avea loc prezentarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie Cristian. O pauză de cafea va fi programată la ora 10:45, după care, la ora 11:00, se va desfășura prezentarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajiști Brașov.

Ultima parte a evenimentului, începând cu ora 12:00, va include o prezentare a utilajelor pentru întreținerea pajiștilor, încheind cu o demonstrație practică oferită de specialiști. Această întâlnire interactivă reprezintă o oportunitate excelentă pentru fermierii din județul Sibiu să își împărtășească experiențele și să afle mai multe informații despre tehnologiile și metodele de întreținere a pajiștilor, direct de la experți în domeniu.

Ultima oră

Comentariul meu