foto: patru incendii stinse de pompierii sibieni în weekend - o șură și tomberoane, distruse de flăcări

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină, în acest sfârșit de săptămână, pentru stingerea a patru incendii, dintre care un incendiu la o anexă gospodărească, două la tomberoane și un incendiu de vegetație.

Primul incendiu a izbucnit în 29 aprilie. „Pompieri sibieni au intervenit în localitatea Sebeșul de Jos pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (șură), cu două autospeciale de stingere, una de primă intervenție, o cisternă cu apă și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. La sosirea forțelor incendiul se manifesta la acoperiș, acesta propagându-se și la o anexă învecinată. În urma incendiului a fost afectată în totalitate anexa de la care a izbucnit incendiul, iar anexa învecinată a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 2 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat, în apropierea materialelor combustibile.

Tot sâmbătă, în jurul orei 18:00, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere pe strada distribuției pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un tomberon. Incendiul a fost lichidat prompt. Cauza izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Mai târziu, în jurul orei 20:45, în localitatea Săliște pompierii s-au mobilizat cu o autospecială de stingere pentru lichidarea unui incendiu de vegetație. Incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 500 mp.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:10, pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, a izbucnit un incendiu la 5 tomberoane. Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului astfel încât un singur tomberon a fost afectat în totalitate, alte 4 fiind afectate parțial de flăcări.

Ultima oră

Comentariul meu