Marius Măldărășanu cere concentrare maximă în jocul de la Arad - ”Nu suntem încă liniștiți”

FC Hermannstadt dispută marți, la Arad, de la ora 2o.00, jocul cu UTA, din etapa 6 a play-out-ul Superligii.

Venită după trei eșecuri consecutive, ”Bătrâna Doamnă” a căzut pe 15, loc direct retrogradabil, cu 18 puncte, iar pe banca echipei a ajuns Mircea Rednic. În schimb, Hermannstadt nu a pierdut de șapte jocuri, are trei victorii consecutive și este pe un loc 9 destul de liniștitor, cu 27 de puncte.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

UTA nu a trecut niciodată de FC Hermannstadt în cele șapte dueluri oficiale. În turul sezonului regulat, a fost 2-1 pentru Hermannstadt, la Arad, iar apoi a fost 0-0 la Sibiu.

Antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu se așteaptă la un joc dificil, pentru că UTA are mulți jucători cu calitate.  ”Mircea Rednic mi-a fost în două rânduri antrenor, cred că este cel mai potrivit într-o astfel de situație, datorită experienței pe care o are. Pe noi ne interesează jocul nostru, cu siguranță vom avea un meci foarte greu, pentru mine este o necunoscută de ce UTA este pe acest loc în clasament, având o echipă cu jucători cu calitate. Meciul va fi greu și datorită presiunii publicului, i-am resimțit ostilitatea în meciul din turul sezonului regular. Nu știu dacă va fi ultima lor șansă, pentru ei urmează finalele cu contracandidatele pentru retrogradarea directă, cu atât mai importat este meciul asta pentru ei” a spus tehnicianul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Suntem într-o formă foarte bună”

Un succes la Arad ar aduce multă liniște pe final de campionat la Sibiu. ”Le-am spus și băieților, nu suntem încă liniștiți, eventual suntem mai liniștiți decât acum o lună, avem un parcurs bun, avem șapte meciuri fără înfrângere, din care cinci victorii, avem trei victorii consecutive, de ce să nu ne-o dorim pe a patra? Meciul va fi foarte greu, dar suntem într-o formă bună, cred că băieții vor fi montați 100% la acest meci” a mai declarat Marius Măldărășanu.

Marius Măldărășanu cere concentrare maximă în jocul de la Arad - ”Nu suntem încă liniștiți”

”Diferența o va face concentrarea”

Fostul internațional crede că diferența în joc va fi făcută de concentrare. „Nu vreau să spun că îmi  e teamă de o eventuală relaxare, nu este cazul, după fiecare victorie, am pus accentul pe concentrare. Diferența o va face concentrare, vom simți presiune, va trebui să jucăm fotbal, să nu ne retragem, pentru că au jucători cu calitate, care pot scoate ceva din fazele respective. Avem câțiva incerți, vom vedea pe care îi vom reface, dar cine intră, trebuie să dea totul” a încheiat Măldă.

Marius Măldărășanu cere concentrare maximă în jocul de la Arad - ”Nu suntem încă liniștiți”
Sursa: Captură video FCH TV

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică