escroc sentimental - o femeie de 75 de ani și-a vândut casa pentru un bărbat cunoscut pe facebook

O femeie în vârstă de 75 de ani din Statele Unite a crezut că a găsit dragostea pe Facebook, însă a ajuns să fie păcălită să își vândă casa pentru a oferi o sumă uriașă de bani unui bărbat necunoscut.

Vârstnica a început să vorbească cu un bărbat pe platforma socială în luna martie. Acesta i-a spus în repetate rânduri că s-a îndrăgostit de ea și i-a făcut fel de fel de promisiuni în privința unui viitor împreună. Mai apoi, a început să ceară diverse sume de bani, pe care femeia le-a trimis în ciuda faptului că nu s-au văzut niciodată față în față, potrivit Insider, relatează portalul de știri ziare.com.

În total, aceasta i-a virat 95.000 de dolari, cea mai mare parte din bani provenind din vânzarea casei. Bătrâna a realizat că totul a fost o înșelătorie abia după ce, în urma transferului sumei uriașe de bani, bărbatul a rupt orice legătură cu ea. Anchetatorii fac acum investigații în vederea identificării escrocului.

Astfel de înșelătorii sunt foarte comune în SUA. Conform sursei citate, americanii au pierdut doar în ultimul an 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe rețelele sociale.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com O femeie de 75 de ani a crezut că a găsit dragostea pe Facebook. A ajuns să-și vândă casa pentru a-i da bani escrocului

Ultima oră

Comentariul meu