update: două minore din sibiu căutate de poliție - maria și felicia au plecat dintr-un centru de plasament
foto: arhivă

Poliţiştii sibieni caută două minore, ambele în vârstă de 13 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE

În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21,00, cele două minore au fost depistate pe raza orașului Cisnădie și au fost preluate de către reprezentanții centrului de plasament. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

”La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, două minore,  CFM și MDM, ambele în vârstă de 13 ani, au părăsit împreună incinta unui centru de plasament din orașul Cisnădie, jud. Sibiu, fără a mai reveni.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. CFN purta pantaloni tip jeans de culoare albă, bustieră de culoare gri, cămașă în carouri roșu/negru.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

MDM purta pantaloni tip jeans de culoare gri/negru, tricou de culoare galben cu diferite inscripții, geacă din material tip jeans de culoare albastră.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

”Din păcate, nu dispunem de fotografii ale celor două minore. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.” au mărturisit reprezentanții IPJ.

Ultima oră

Comentariul meu