cum arată un duster de aproape 35.000 de euro - mașina dezvoltă 150 de cai putere

Crossover-ul este deja disponibil la comandă pentru 33.990 de euro, ceea ce înseamnă că este cel mai scump Duster în acest moment. Detaliile mașinii au fost dezvăluite pe site-ul companiei CarPoint.

Acest atelier german tunează mașini Duster de mult timp și, de regulă, pregătește crossover-uri pentru utilizare off-road . Dar acum au mers în direcție opusă și au creat o versiune sport a modelului, cu garda la sol mai mică, relatează portalul de știri ziare.com.

Duster CarPoint Yellow Edition a primit roți de 20 de inch cu cauciuc cu profil redus. Mașina este vopsită în galben strălucitor cu grafică pe caroserie.

În interior s-a schimbat mai puțin – există căptușeli metalice pe praguri și covorașe din velur. În plus, crossover-ul are dotări maximă – intrare fără cheie, climatizare, cruise control, cameră retrovizoare, ecran tactil de 8 inchi, navigație, senzor de ploaie.

Dacia Duster CarPoint Yellow Edition este echipată exclusiv cu un motor turbo de 1,3 litri de 150 CP de vârf. Crossover-ul este echipat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte și tracțiune 4×4.

cum arată un duster de aproape 35.000 de euro - mașina dezvoltă 150 de cai putere

Ultima oră

Comentariul meu