băut, fără permis și cu mașina neînmatriculată - un tânăr de 21 de ani s-a ales cu dosar penal
Foto Arhivă

Un tânăr de 21 de ani, din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența alcoolului și a drogurilor. Șoferul a fost oprit pentru control pe DN7 la Tălmaciu.

”La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 21,30, pe DN 7, în orașul Tălmaciu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 24 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, canabis.

În continuare, tânărul a fost sancționat contravențional pentru conducere sub influența alcoolului și a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu