foto pachete în semn de recunoștință pentru veteranii de război din sibiu

Ziua Veteranilor de Război, o zi la fel de importantă ca Ziua Națională, o zi în care trebuie să ne amintim că pământul românesc e udat de mult sânge, că fiul sau fiica cuiva nu s-a mai întors niciodată acasă de pe front.

Cu prilejul comemorării veteranilor de război, la nivel național, s-a organizat o campanie de distribuire a unor pachete cadou în semn de recunoștință față de toți veteranii și veteranele, pentru văduvele de război și să aducă o rază de speranță în inimilor lor.

”În cadrul acestei campanii, la nivelul garnizoanei Sibiu, au participat și reprezentanți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.La mulți ani, dragi veterani!Odihnă veșnică celor care s-au sacrificat pentru o țară liberă!Nu îi vom uita niciodată!” anunță Școala Militară – Comunicații, Tehnologia Informației și Apărere Cibernetică din Sibiu.

foto pachete în semn de recunoștință pentru veteranii de război din sibiu foto pachete în semn de recunoștință pentru veteranii de război din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu