șoferul care a lovit opt mașini pe strada dorobanților s-a predat la poliție - a luat amendă și s-a ales cu permisul suspendat

Un sibian a acroșat opt mașini pe strada Dorobanților, după ce a intrat pe interzis. Acesta a fugit de la locul faptei, dar s-a prezentat la poliție următoarea zi. A primit amendă și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Miercuri, 26 aprilie, în jurul orei 23, un șofer a intrat pe interzis pe Strada Dorobanților din Sibiu. Vinovatul s-a „urcat” pe mai multe mașini parcate, așa cum reiese și din filmarea surprinsă de camera de supraveghere, apoi a plecat de la locul accidentului de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Accident pe strada Dorobanților – Vinovatul a acroșat șase mașini și a fugit de la fața locului

Sibianul, în vârstă de 40 de ani s-a prezentat a doua zi la poliție unde a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 180 de zile.

„În cursul zilei de 27 aprilie, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-a prezentat conducătorul auto care ar fi provocat evenimentul rutier de pe strada Dorobanților, soldat cu avarierea a 8 autoturisme parcate. Este vorba despre un sibian în vârstă de 40 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2030 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 180 de zile pentru circulație pe sens interzis, neatenție în conducere și neasigurare la efectuarea manevrei de mers înapoi” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu