șelimbăr vrea să termine prima în seria de play-out - remus șerban: ”am încercat să îi capacităm la maxim pe jucători”

CSC 1599 Șelimbăr dispută sâmbătă, de la ora 11.00, la Baia Mare, cu Minaur, în meci din penultima etapă de play-out în Liga 2.

Formația lui Claudiu Niculescu și-a asigurat menținerea în Liga 2 urmă cu două săptămâni, reușind atunci o serie consecutivă de patru victorii în campionat. În etapa trecută însă, Șelimbărul a cedat la Rm. Vâlcea, 1-2 cu Metaloglobus.

Președintele secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban spune că obiectivul echipei este câștigarea ultimelor două partide din play-out, ceea ce ar face ca trupa lui Claudiu Niculescu să termine prima în serie. ”Mergem să câștigăm, obiectivul nostru este câștigarea seriei. Băieții sunt motivați, joacă pe prime, salarii, nu au motive să nu fie implicați. Ne-am pregătit bine și mergem la Baia Mare să câștigăm. Suntem la mâna noastră, dacă câștigăm ambele meciuri care au mai rămas de jucat, vom termina pe primul loc. A fost o dezamăgire că nu am bătut pe Metaloglobus, a intervenit puțină relaxare după atingerea obiectivului și am încercat zilele acestea să  îi repoziționăm și capacităm la maxim. Staff-ul și jucătorii sunt optimiști, atmosfera este bună și avem un lot competitiv” a spus Remus Șerban.

Șelimbărenii și-au luat mai mult de jumătate din puncte din deplasare, unde au adunat 18. Călăreții roșii nu au consemnat niciun egal în deplasare, în actuala ediție a Ligii 2.  Șelimbărul a marcat cel puțin un gol în fiecare din cele șapte partide jucate în acest an.

Minaur a ajuns la cinci etape fără înfrângere, dar băimărenii sunt cu un picior în Liga 3. În runda anterioară, Minaur a bifat un 0-0 la Unirea Slobozia. Pentru a mai spera să prindă barajul, maramureșenii trebuie să învingă pe Șelimbăr, iar Metaloglobus să nu bată pe Slatina.

 

șelimbăr vrea să termine prima în seria de play-out - remus șerban: ”am încercat să îi capacităm la maxim pe jucători”

Negocieri cu Gele pentru prelungire

Conducerea clubului CSC 1599 Șelimbăr negociază intens cu francezul Jordan Gele, pentru prelungirea contractului acestuia. ”Vrem să continuăm cu el, a demonstrat că este un atacant care poate face diferența și suntem în discuții cu el. Momentan, însă, nu am semnat cu nimeni care este la final de contract, așteptăm ultimele două meciuri de campionat, apoi analizăm fiecare jucător în parte” a anunțat președintele secției de fotbal, Remus Șerban. Francezul a explodat în acest an, reușind cinci goluri pentru călăreții roșii, în cele șase jocuri în care a evoluat.

șelimbăr vrea să termine prima în seria de play-out - remus șerban: ”am încercat să îi capacităm la maxim pe jucători”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu