șeful poliției locale din lugoj vine la sibiu să ia cursuri de management strategic
FOTO: arhivă

Șeful Poliției Locale din Lugoj, Florin Dumitru, vine la Sibiu, în luna mai, la un curs pentru polițiștii locali. Acesta va învăța ce înseamnă managementul strategic și „community policing”. 

Administrația locală din Lugoj îi va plăti șefului Poliției Locale aproape 700 de euro pentru cele trei zile de curs în Sibiu, notează lugojinfo.ro. 

„Cursul oferă informații relevante pentru perfecționarea calităților manageriale, în scopul implementării celor mai bune strategii de dezvoltare a entităților coordonate. Pe parcursul celor trei zile, vor fi dezbătute teme de actualitate pentru sistemul de ordine și siguranță publică, dar se va discuta și despre utilizarea tehnicilor de motivare și automotivare, pentru a aduce cu adevărat valoare echipei, schimbarea mentalităților și a culturii organizaționale, dezvoltarea tehnicilor de analiză a datelor și informațiilor, dar și implementarea conceptului de community policing”, susțin organizatorii acestui curs, care va avea loc la hotelul Hilton, din Sibiu, în perioada 17-19 mai.

Poliția Locală Lugoj se află într-o criză serioasă de imagine de mai mulți ani, scrie sursa citată. 

Sursa: lugojinfo.ro 

Ultima oră

Comentariul meu